Vállaljuk...

Esküvők, bálok, állófogadásokkoktélpartik, céges rendezvények, osztálytalálkozók, baráti összejövetelek teljeskörű lebonyolítását! Városban lévő több konyhánk étkezdéjében, akár kitelepüléssel az ön otthonában is!
Jó Szórakozást és Kellemes Időtöltést Kíván: A Sörpark Kft. és személyzete

Facebook

2019. 02. 19. Zsuzsanna

Támop-6.1.2-11/1-2012/0576


Támop-6.1.2-11/1-2012/0576
Az egészség érték, tenni kell érte!A projekt négy népegészségügyi jelentőségű témakört ölel fel, melyre beavatkozási programok épültek: egészséges táplálkozás, aktív testmozgás, a lelki egészség védelme (stressz-kezelés), valamint a dohányzásról való leszokás elősegítése.

 

 

    


Állapotfelmérés


Az ütemterv szerint első lépésként orvosi vizsgálatot és teljes körű egészségi állapotfelmérést biztosítottunk október 4-10. között.
Ez az állapotfelmérés szolgálta az egészségterv elkészítésének alapját.

 

  
 Egészségnap

 

2012. október 19-én szerveztük meg az első egészségnapot, melyen közös bemelegítő torna után, különböző egyéni és csoportos mozgásprogramban, játékos feladatok megoldásában vettek részt a dolgozók, célunk volt a mozgás népszerűsítése

      


Stressz Előadás, Klub foglalkozás


 

A stresszkezelés programrész elméleti előadása széles körű, tudományos bizonyítékokon alapuló ismereteket nyújtotta lehetséges okokról, tünetekről, és a kezelési módokról. Ezt csoportos klubfoglalkozás követte, melynek keretében a résztvevők elsajátították azokat a módszereket - többek között a relaxációt-, amelyek különböző élethelyzetekben segítik a stressz oldását.
 

 


 

További képek:

   

  

      

ű